Byder velkommen til

RØNDE - Din handelsby på toppen

Rønde handel og Erhverv

Kontakt os på

kontakt@rhoe.dk

SAMMEN STÅR VI STÆRKEST...

Er du medlem? Se medlemsfordele under erhverv

RøndeHandel har 64 aktive medlemmer

Rønde handel og Erhverv bakker op om ungdoms- og studielivet i 8410

Djurslands Bank

Djurslands Bank i Rønde er byens Bank. Med en beliggenhed centralt på Hovedgaden er vi nemt tilgængelig – uanset om du besøger os i banken, sender os en mail eller ringer direkte til din rådgiver.

Økonomi og livsstil går hånd i hånd
Djurslands Bank har haft en rigtig god tilgang af nye kunder i mange år. Både privat- og erhvervskunder strømmer til den stærke, solide bank. ”Vi engagerer os og møder vores kunder, hvor de er. Vi har ikke noget imod at være lidt anderledes”, smiler filialdirektør Jacob Skovgaard.

Skæve indslag
Rønde afdeling består af et servicemindet team, hvor humor og trivsel er i fokus. Vi er seriøse omkring det faglige, men her er også plads til at være lidt uhøjtidelige. Teamet deltager synligt og aktivt i lokalsamfundet med sjove happenings og skæve indslag.

Vi tilbyder
Vi har en kasse med personlig betjening, og derudover kan du hæve kontanter i penge-automaten, ligesom du kan indsætte penge i automaten. Det gælder både kroner og Euro, så hvis du står og mangler europæisk valuta, så er det meget nemt at hæve i vores automat.

Kig ind i banken – eller mød os, når vi har besøg af Kaffebilen eller på anden vis er syn-lige i lokalsamfundet. Vi er nemlig ikke kun en lokalbank i geografisk forstand – men også i handlinger og værdier. Vi er en relationsbank, og vi vil rigtigt gerne mødes med dig.


Hvor finder du os?

Djurslands Bank

Hovedgaden 21
8410 Rønde

Tlf. 8630 3640
Fax: 7624 4894